Ympäristö ja vastuu

csr1

Ympäristökysymysten merkitys kasvaa sekä maailmanlaajuisesti että täällä Ruotsissa. Wiges pyrkii yhdessä valmistajien kanssa löytämään yhteisiä keinoja ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen.

Kemikaaliasetus REACH on ollut voimassa vuodesta 2007 alkaen ja se asettaa meille maahantuojille yhä korkeampia vaatimuksia kiellettyjen ja käytöstä poistettavien aineiden valvontaan.

Asiakkaana sinun tulee tuntea olosi turvalliseksi käyttäessäsi tuotteitamme. Varmistaaksemme, että olemme jatkuvasti ajan tasalla ympäristökysymyksistä, olemme kansallisen Kemikaliegruppen Swerea IVF:n jäsen, minkä ansiosta saamme tietoa laista ja asetuksista sekä erityistukea.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään ja parantamaan tavarantoimittajiemme työympäristöä ja työehtoja. Siksi Wiges ja yli 2000 muuta eurooppalaista yritystä ovat jäsenenä AMFORI- Business Social Compliance Initiative. Yhdessä toimimme yhteisten käytännesääntöjen mukaisesti, jotka perustuvat ILO-sopimukseen, YK:n ihmisoikeusjulistukseen, lasten oikeuksien yleissopimukseen ja kaikenlaisen syrjinnän poistamiseen. Tavarantoimittajiemme on allekirjoitettava käytännesäännöt ja sitouduttava noudattamaan niitä. Lue lisää osoitteessa:  www.amfori.org.

Tulevista sukupolvista huolehtiminen on välittämistä. Mikään unelma ei vedä vertoja sille, että saamme nähdä lasten ja lastenlasten kasvavan ja elävän turvallisessa ja puhtaassa ympäristössä, jossa teemme kaikkemme aiheuttaaksemme ainutlaatuiselle planeetallemme mahdollisimman vähän vahinkoa. Pohjimmiltaan kyse on hyvän esimerkin näyttämisestä, riippumatta siitä, mitä muut tekevät. Niin yksinkertaista, että sitä ei voi sivuuttaa.

 

Footer Finska