Tuotemerkit

Wiges on sekä perusvaatetuksen että teknisten vaatteiden asiantuntija, luonnoksesta valmiiksi vaatteeksi. Valikoimaamme kuuluu vaatteita vauvasta vaariin, päästä varpaisiin. Vahva tuotemerkkimme kattaa koko elinkaaren, vauvasta lapsiin ja nuoriin sekä miehiin ja naisiin. Lue lisää korkealaatuisesta tuotemerkistämme, joka luo perustan asemallemme yhtenä Ruotsin johtavista perusvaatteiden ja teknisten vaatteiden valmistajana.

 

 

 

 

 

Walking on Wigesin laajin tuotemerkki, johon kuuluu vaatteita päästä varpaisiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Runsaslukuiset mallistot soveltuvat vauvasta aikuisiin naisiin ja miehiin.

Kaikki Walking-mallistot ovat hyvin suunniteltuja ja monet tuotteista on valmistettu miellyttävästä bambusta. Tyylikkäitä ja laadukkaasti valmistettuja vaatteita tiedostavaan ja korkealaatuiseen elämäntyyliin, arkeen ja juhlaan.

 

Takefive11Takefive12

Take 5

TAKE FIVE on suurpakkauskonseptimme, joka tarjoaa 5 kpl korkealaatuisia sukkia ja alusvaatteita aina samaan EDULLISEEN hintaan. Korkeaa laatua halvalla.

TAKE FIVE on suunniteltu lisäämään myyntiä myymäläsi lattiatasolla! Anna meille lattiatilaa niin saat:

  • Raikkaan konseptin, johon kuuluu päivitettyjä, hyvin istuvia ja korkealaatuisia malleja.
  • Sukkia, joita myydään koon mukaan.
  • Toimitamme koko konseptin tuotteesta kalustukseen ja myymälätarvikkeisiin..

TAKE FIVE on aina varastossamme ja toimitamme sen nopeasti!

ger och vi levererar omgående!  Se mer i vår webshop!

doktorn_rekommenderar2

 

doktorn_rekommenderar_logo

Tämän malliston nilkkasukat ja polvisukat on suunniteltu yhdessä lääkäreiden, jalkaspesialistien ja taitavien tekstiiliteknikoidemme kanssa. Ne ovat käyneet läpi useita testejä eri tutkimusinstituuteissa ja laboratorioissa saavuttaakseen parhaan istuvuuden ja suorituskyvyn.

Malliston tuotteet ovat miellyttäviä ja niissä on erityisominaisuuksia::
• Kompressiosukat
• Sukat, joissa on puristamaton resori
• Liukuestesukat

– Terveyden edistämiseen!

 

 

 

Vaatteissamme käytetty bambu on peräisin mosobambusta, jota kutsutaan myös ”jättibambuksi”, ja se on maailman nopeimmin kasvava kasvi. Mosobambu kasvaa täysin luonnonmukaisesti ilman torjunta-aineita tai lannoitteita. Mosobambun käyttö ei vaikuta uhanalaiseen pandaan, sillä niiden ruokavalio koostuu matalammasta bambulajista. Bambuviskoosimme valmistetaan suljetussa prosessissa, minkä vuoksi sen ympäristövaikutukset ovat vähäiset, ja materiaalin mukavuus ja laatu on verrattavissa puuvillaan.

• Ympäristöystävällinen materiaali, viljelty täysin luonnonmukaisesti
• Luonnolliset ominaisuudet, pitää materiaalin raikkaana pidempään
• Pitää ihon viileänä ja säätelee kosteutta
• Pyöreät, sileät kuidut soveltuvat hyvin herkälle iholle
• Ylellinen, pehmeä ja joustava

 

 

EMILIA_LOGO

Emilia on Wigesin naisellisin mallisto. Siihen kuuluu alusvaatteita ja kauniita perusvaatteita. Monet Emilian tuotteista muodostavat yhdessä huolella valitun, yhtenäisen kokonaisuuden, joka näyttää kauniilta.

 

Footer Finska