Alusasut

Underkläder2

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä monipuolisen, modernin ja raikkaan alusasumalliston, johon kuuluu sekä perusvaatteita että huippumuodikkaita miesten, naisten ja lasten alusasuja.

Olemme tehneet tavarantoimittajiemme kanssa monien vuosien ajan tiivistä ja kauaskantoista yhteistyötä, mikä takaa meille hyvän laadunvalvonnan ja toimitusvarmuuden. Useimmat tuotteistamme varastoidaan koon mukaan. Tämä tarjoaa sinulle jälleenmyyjänä korkean vaihtuvuuden, korkeat myyntikatteet ja alhaiset varastointikustannukset.

Wiges tarjoaa laajan valikoiman miesten ja naisten yksivärisiä ja painokuvioituja bambuvaatteita. Valikoimassamme on myös ainutlaatuinen saumaton bambumallisto. Alusasut on valmistettu erilaisista bambulaaduista, minkä ansiosta ne soveltuvat sekä kylmään että lämpimään säähän. Bambu takaa valmiissa tuotteessa erinomaisen käyttömukavuuden, ja sen valmistusprosessi on erittäin ympäristöystävällinen.

Erittäin laatutietoisena ketjuna yhdistämme materiaaleja, ominaisuuksia ja muotoilua kehittääksemme ainutlaatuisia ja myyviä tuotteita, jotka vastaavat markkinoiden tarpeisiin. Valmistamme myös räätälöityjä Private Label -tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tuotantokumppanina olemme luotettava valinta!

Footer Finska