Nilkkasukat ja polvisukat

Sockar2

Tarjoamme erittäin suuren valikoiman nilkkasukkia ja polvisukkia kaikenlaisiin tarpeisiin, suoraan varastosta toimitettuna.

Olemme tehneet tavarantoimittajiemme kanssa monien vuosien ajan tiivistä ja kauaskantoista yhteistyötä, mikä takaa meille hyvän laadunvalvonnan ja toimitusvarmuuden. Useimmat tuotteistamme varastoidaan koon mukaan. Tämä tarjoaa sinulle jälleenmyyjänä korkean vaihtuvuuden, korkeat myyntikatteet ja alhaiset varastointikustannukset.

Meiltä löydät oikeat tuotteet kaikenlaiseen käyttöön, aina vauvojen silikonipohjaisista liukuestesukista teknisiin sukkiin, jotka soveltuvat kaikkein haastavimpiin olosuhteisiin. Monivuotinen kokemuksemme ja osaamisemme luovat pohjan tuotteille, jotka on erityisesti suunniteltu parantamaan jalkojen terveyttä.

Erittäin laatutietoisena ketjuna yhdistämme materiaaleja, ominaisuuksia ja muotoilua kehittääksemme ainutlaatuisia ja myyviä tuotteita, jotka vastaavat markkinoiden tarpeisiin. Valmistamme myös räätälöityjä Private Label -tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tuotantokumppanina olemme luotettava valinta!

Footer Finska