Toiminta ja materiaali

Valitsemme tuotteidemme materiaalit erittäin huolellisesti. Tuotteissa käytetty puuvilla on kammattua, stabiloitua ja merseroitua. Villa on peräisin Euroopasta ja varmuudella mulesing-vapaata. Useissa tuotteissa käytämme bambua, joka takaa valmiissa tuotteessa erinomaisen käyttömukavuuden, ja sen valmistusprosessi on erittäin ympäristöystävällinen. Hyvät materiaalit ja tekniset tuotteet, kuten liukuestesukat, kompressiosukat ja sukat, joissa on puristamaton resori, takaavat sen, että voimme tarjota ympäristöystävällisiä, mukavia ja funktionaalisia vaatteita.

BambuBambu2

Bambu

Vaatteidemme sisältämä bambuviskoosi on valmistettu 100 % biohajoavasta, uusiutuvasta materiaalista ja on suurelta osin peräisin Mosobambusta, jota kutsutaan myös jättibambuksi. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi. Bambu kasvaa täysin luonnollisesti ilman keinotekoista kastelua, torjunta-aineita tai lannoitteita FSC-sertifioiduilla rinneviljelmillä.

Tuotanto tapahtuu täysin integroidusti ja suljetussa prosessissa, jossa kemikaalit kierrätetään kokonaan. Prosessin aikana myös suurin osa vedestä kierrätetään.

Bambun kerääminen tapahtuu käsin, mikä on hellävaraista ympäristölle, eikä vaikuta uhanalaiseen pandaan, sillä niiden ruokavalio koostuu matalammasta bambulajista.

• Ympäristöystävällinen materiaali, viljelty täysin luonnonmukaisesti
• Luonnolliset ominaisuudet, pitää materiaalin raikkaana pidempään
• Pyöreät, sileät kuidut soveltuvat hyvin herkälle iholle
• Pyöreät, sileät kuidut soveltuvat hyvin herkälle iholle
• Ylellinen, pehmeä ja joustava

 

 

kompression1kompression2

Kompressiosukat

Kompressiosukkamme lisäävät säärien ja jalkojen verenkiertoa. Tehostettu paine ehkäisee veritulppia ja suonikohjuja. Sukat ehkäisevät myös turvotusta ja virkistävät väsyneitä jalkoja, koska ne tarjoavat miellyttävän hierovan efektin. Myös henkilöt, joilla ei ole verenkiertohäiriöitä, hyötyvät kompressiosukista, esimerkiksi työssään paljon seisovat tai kävelevät. Kaikissa malleissa on kolmivaiheinen kompressio, kestävyyttä lisäävät, testatut vahvikkeet jalkapohjassa ja ohuet saumat kärjessä, mikä tarjoaa erinomaisen mukavuuden.

 

lösresår1lösresår2

Puristamaton resori

Puristamattomalla resorilla varustetut sukkamme istuvat hyvin painamatta. Ne soveltuvat erityisesti diabeetikoille sekä herkkäjalkaisille, mutta ne ovat kätevät myös niille, jotka haluavat mukavan sukan, joka ei ole liian tiukka. Sukissa on käytetty kompressiosukista tuttua tekniikkaa, mutta näissä sukissa on kolmen vyöhykkeen sijaan asteittain vähenevä paine. Sarjaan kuuluu myös malli, jossa on erittäin löysä resori koko varressa sekä diabeetikkosukat erittäin herkille jaloille.

 

halkskydd1halkskydd2

Liukuestesukat

Liukuestesukat ovat erinomainen valinta ihmisille, joilla on huono tasapaino, voimattomuutta ja/tai kärsivät huimauksesta. Näitä sukkia voi tietenkin käyttää kuka tahansa, joka haluaa tehdä liikkumisesta turvallisempaa. Itse asiassa liukuestesukkien käyttö voisi ehkäistä tehokkaasti monia loukkaantumisia. Olemme tämän tuoteryhmän suurin toimittaja Ruotsissa ja tarjoamme markkinoiden parhaat liukuestesukat. Liukueste on luonnollisesti 100 % silikonipohjainen ja myrkytön.

Footer Finska